Thursday, October 29, 2009

gmbq semasa di thailand....

ni waktu malam kmi sempat jumpa dgn gajah...siap bgi mkn lagi kt gajah tu...kami time tu nk bersahur la.....


ni gmbq saya semasa di PJ hotel....3 bintang taw....tpi very cheap...

yang gambaq terpampang ni..MB Thailand....


ni gambaq anak bongsu...dya dgn kereta tut2 thai...


ni gambaq anak saya dgn husband saya....depa mkn di kedai adinan iaitu nasi goreng udang...mmg sedap...berbeza glew ngn masakan malaysia...



ni gmbq saya dgn husband saya menunggu mknan yg di order....gambar ni lepas raya.masa blan puasa kite pegi juga.setiap tahun memang dah jadi kebiasaan berbuka puasa kat sana.yg lepas raya ni x rancang pun.ingat nak raya kat alorstar keluarga belah hasbund.sampai kat sana anak2 x mau pegi.ajak pegiTailand pulak apa lagii....




dpa ni la kacaw family kami sebab suwoh buat kredit kad....dpa ingat kmi ni orang thailand kowt...hahaha..





ensem x anak saya???klaw ada anak pompuan....my la merisik....wakakaka.....lambat berenti kete mesti nak snap gambaq.






yg ni la moto vespa dulu2 yg terdapat di thailand....lawa ?







ni gmbq makcik yg dowk juai jagung kukus....jagung dya lain dripada yg lain taw...smpai mkcik tu dah knai kami...anak makcik tu berduyun2...cuba tngok kat blakang tu anak dia kecik lagi dah pndai nolong..yg lelaki tu suami di




ni la dpan kdai makcik kt atas tu....dpa jual ayam....n mcm2 lagi...




ni la pondok polis depa yg kcik....juz relax....depa ok jangan buat kacau dah le




ni waktu kami nk blik ke penang....huhu....i love thailand...ni la pekan danok sapa2 yg tengin nak urut badan boleh boleh mai kat danok...urut badan saja tau..kalau boleh bawa family semua mai memang org umah suka...terutama yg minat shopping.



selamat datang ke thailand.....yayyy!!!!!time ni baru seminggu raya.org pun tak ramai masih ada kat kpg dok tibai lemang..cuba tngok kete pun tak jem



ni time kami kt kedah...menunggu husband sya sedang melabur....biasa la tu perjalanan jauh raya kan makan macam2..perutpun apa lagi buat hal le.




ada fesyen taw anak saya ni...ensem lak tu...masa ni dia sorang je yg ikut.abg dia pegi kenduri kawin cikgu dia kat Nibung Tebal.apa2 pun kita layan je dia.




ni gmbaq kami semasa di uitm merbok....dan lagi possing turh...




like father like son.....sama2 ensem kan???yg bju kotak tu dah reserved dah....yg kecik tu masih shingle..ada yg bekenan x.




gmbq ni anak mak...slalu di sisi saya....mana dya pegi msty ada maknya...kalau xdak dia boring la.sabtu and ahad kena teman dia pi main sketting kay QBay...kalau x mama dia siapa lagi.


















2 comments:

wisanwar said...

subhanallah.. menarik sangat blog ini..
salam kenal dari Aceh, indonesia ^_^

JiWa kU jIwA EnGlIsH said...

thnx....saya baru ja buat blog ni...klaw ada email....add la saya linda_cottage@yahoo.com....